BOX 4-PAKETI

U prvih godinu dana 50% popusta na mesečnu naknadu – za nove korisnike koji zaključe ugovor za BOX paket na optici i za one koji imaju samo fiksnu i/ili mobilnu postpejd liniju i odluče se za neki od BOX paketa uz prelazak na optiku.

4 u BOX 4

Iskoristite poklon od 100 GB zajedničkog 4G interneta za zajedničku potrošnju svih mobilnih brojeva uključenih u BOX 4 (maksimalno pet mobilnih linija), koji ostvarujete pridruživanjem prve dodatne mobilne linije (Omorika i Kontrola troškova). Dodatne linije sa kojima želite da delite internet možete pridružiti putem aplikacije Moj mts, u okviru kartice Pregled/4 u BOX 4.

Arena sport TV

Svi kanali Arene sport su uključeni u BOX 4 pakete. Donosimo vam UEFA Ligu šampiona i Evropa ligu, NBA ligu, Super ligu Srbije, ABA ligu i najkvalitetnija evropska i svetska sportska takmičenja. Pratite vaše omiljene klubove iz udobnosti kuće ili gde god da ste putem iris GO usluge (besplatna za korisnike BOX 4 paketa).

Dodatni STB uređaj

Uz BOX 4 pakete imate pravo na besplatno korišćenje jednog dodatnog STB uređaja u toku trajanja ugovorne obaveze. Uređaj možete iskoristiti da povežete dodatni televizor u vašem domu.
  Postani novi korisnik